Fa'atau & Lagolago:+86 13480334334
footer_bg

Blog

Manatu seti o laulau

O le teuteuina o le laulau na o oe e maua ai le nofo-i-fale lagona e pei lava o le alu i fafo mo se taumafataga.E te le talitonu i le faigofie o le fatuina o se laulau malulu mafanafana ma na o mea taua ma mea e faʻaogaina.

E fa'afefea ona ou fausia se laulau taumalulu?
Fa'atotonugalemu o le taumalulu
O se nofoaga tutotonu matagofie e tatau ona avea ma mealilo o se laulau matagofie, e faitau afe filifiliga mo le ogatotonu.O fea e te fa'afiafiaina ai lau malo, le vaitau, aso malolo, ma isi. E a'afia ai filifiliga.
Mafaufau e aofia ai le tele o evergreens, pine pine ma lala.O nei mea e mafai ona maua faigofie mai le maketi, i lou tuaoi pe faʻaaoga mea pepelo.

pro 1

Tagata tamo'e laulau
Ole laulau fa'asolo ose mea taua e fa'amautu ai le laulau atoa.
O se paʻepaʻe masani o se faʻavae lelei.

pro 2

Mea'ai laulau
Faʻaeteete i taimi uma le laulau i lanu masani e pei o le paʻepaʻe, uliuli, beige poʻo le efuefu, aua o nei lanu e faʻatagaina oe i soʻo se fuafuaga e te filifilia ma alu faʻatasi.
O mea siliva o le a mautinoa lava o le vaega taua mo le taumafataga, o le filifilia o le mafolafola o se mea taua foi mo le faʻalelei o le laulau.
Afai e te manaʻo i se mea ese, o loʻo i ai a matou mea siliva sili ona lelei e faʻafiafia atili ai lou taimi!

图片 3

Moligao moligao
Ina ia faʻapitoa taumafataga uma e fefaʻasoaaʻi ma aiga poʻo uo, o moli moligao o le mea lilo.

pro4

Napekini Fa'afiafia
Napekini laulau e le gata e fesoasoani i le faʻaleleia ma faʻamaonia le teuteuga o lau laulau laulau, ae fesoasoani foi i le tuʻuina atu o se meaʻai toʻafilemu, mafanafana, ma le le pona.

6

Taimi meli: Feb-09-2023

Tuu Chuanxin Fuga
Lau Pisinisi

Manumalo i le Lelei, Auauna i le Loto

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou.